VBH Betonpompen: uw specialist voor betonpompen bij grote- en kleine projecten

Betonpompen Berlicum

Zoekt u een partner voor betonpompen in Berlicum of omgeving? VBH Betonpompen kunt u inschakelen voor zowel grote- als kleine projecten. Wij hebben ruime ervaring in:

Aanhangerpomp: kleiner, nauwkeuriger én voor moeilijke plaatsen

Voor het betonpompen maken wij gebruik van een zogenoemde aanhangerpomp. Dit is een kleinere betonpomp en brengt vele voordelen met zich mee. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: De aanhangerpomp maakt gebruik van slangen met kleinere diameters. Derhalve wordt het beton te allen tijde op een verantwoorde manier gestort. Uiteraard houden wij hierbij rekening met materiaal dat overblijft. Dit verwerken wij op een milieuvriendelijke manier.

Zowel grote- als kleine projecten

Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor betonpompen in de regio van Berlicum. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, vakkundig personeel én hoogstaande apparatuur om elk project goed uit te voeren. Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen voor uw project? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat wij u te woord staan en een passende offerte kunnen verstrekken.

Vloeren en sloopwerkzaamheden

Door de jaren heen hebben wij onze kennis weten uit te breiden. Naast betonpompen kunt u daarom bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden én het plaatsen van een nieuwe vloer. Meer hierover leest u op de websites van VBH Works en VBH Totaalvloeren. Een impressie van eventuele mogelijkheden vindt u eveneens via Facebook.

RouteDe voordelen