VBH Betonpompen: uw specialist voor betonpompen bij grote- en kleine projecten

Betonpompen Den Bosch

Wilt u een betonvloer storten? Bij VBH Betonpompen in Den Bosch bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij beschikken over een kleine aanhangerpomp, waardoor wij snel kunnen schakelen en uitstekend terecht kunnen op moeilijk bereikbare plaatsen. VBH Betonpompen werkt met een totaalconcept, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Volledige ontzorging voor u als klant

Wat houdt ons totaalconcept in? VBH Betonpompen kan diverse werkzaamheden voor haar rekening nemen in omgeving Den Bosch. Door gebruik van een aanhangerpomp kunnen wij:

VBH werkt kostenbesparend en gebruiksvriendelijk

De kleine aanhangerpomp is klein in omvang, maar groots in daden! Door de kleine omvang is het voor ons makkelijk om beton te pompen op moeilijk bereikbare plaatsen. Verder is kenmerkend voor een aanhangerpomp dat het kostenbesparend werkt én milieu- en gebruiksvriendelijk is. Op een verantwoorde manier gaan wij te werk, zodat u en uw omgeving veilig zijn.

U kunt ons inschakelen voor grote- en kleine projecten

VBH Betonpompen in Den Bosch kunt u inschakelen voor zowel kleine- als grote projecten. Particulieren en bedrijven zijn welkom bij ons. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld een fundering gestort wilt hebben voor uw aanbouw. Of als u een vloer op kalkbasis wilt, een anhydrietvloer, zodat u als basis een zeer sterke vloer krijgt. Bovendien wordt een anhydrietvloer snel gelegd en kan er een combinatie worden gemaakt met vloerverwarming.

Vragen?

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u een offerte op laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@vbhbetonpompen.nl of bel ons op telefoonnummer 073–6907943. VBH Betonpompen is uw specialist voor het pompen van beton in de regio Den Bosch!

RouteDe voordelen