VBH Betonpompen: uw specialist voor betonpompen bij grote- en kleine projecten

Betonpompen Rosmalen

Wilt u een fundering plaatsen of heeft u een nieuwe betonvloer nodig? In de regio Rosmalen kunt u gebruikmaken van onze expertise op het gebied van betonpompen. Wij werken met een totaalconcept. Hiermee kunnen wij u als klant volledig ontzorgen door alle fases van uw vloer voor onze rekening te nemen.

Het storten van beton

U ziet het in gedachten al voor u: een mooie vloerbedekking in uw slaapkamer, of een prachtige houten vloer voor uw woonkamer. Eerst dient er hiervoor een goede basis gestort te worden. Dat is onze specialiteit! U kunt bij ons terecht voor: Kent u een ander project en wilt u hiervoor dé expert inschakelen? Vraag uw offerte op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij leveren kwaliteit en werken efficiënt

Wij werken met veilige en verantwoorde pompen. VBH Betonpompen staat voor het leveren van kwaliteit en efficiency in Rosmalen en omgeving. Voor het pompen van beton werken wij met een kleine aanhangerpomp. De aanhangerpomp maakt gebruik van slangen met kleine diameters. Dit geeft vele voordelen:

Zowel grote- als kleine projecten voor betonpompen

Wij heten zowel particulieren als bedrijven graag welkom bij VBH Betonpompen regio Rosmalen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en kwalitatief hoogstaande apparatuur kunnen wij elk project uitvoeren. Heeft u interesse? Neem contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat wij u te bieden hebben. Bel ons op telefoonnummer 073 – 69 07 943 of stuur een bericht naar info@vbhbetonpompen.nl. Wij nemen snel contact met u op.

RouteDe voordelen